Care ar trebui să fie caracteristicile blugilor buni și la modă pentru bărbați și femei?

Pe măsură ce moda a evoluat, blugii pentru femei și bărbați și-au depășit rolul practic și au dobândit modele tot mai sofisticate. Blugii sunt purtați de domni și doamne în orice sezon, fiind foarte lejeri, permițând mișcări ample și în plus sunt versatili, asortându-se cu articole vestimentare groase sau subțiri, indiferent de context.

Așadar, hai să vedem care sunt modelele de blugi care nu ar trebui sub nici o formă să lipsească din dressing-ul cuiva.

Cum deosebim blugii pentru bărbați de blugii concepuți pentru femei?

Modelele de blugi pentru femei se disting de tiparele pentru bărbați prin croiala grațioasă, accesorizarea mai puternică și prin notele feminine aduse fiecărui element. Descoperă noua selecție de blugi pe https://answear.ro/k/barbati/imbracaminte/jeans și pune-ți în valoarea unicitatea stilului vestimentar!

Blugii conici de exemplu, se pot purta cu sneakers sau cu teniși înalți feminini pentru prelungirea optică a piciorului. La fel de bine arată alături de încălțămintea cu talpă groasă, în interiorul cizmelor sau purtați pe post de leggings sub un trenci sau un hanorac lung. Verifică noile colecții de blugi și devino chiar tu un trend setter!

Blugii bărbătești includ materiale mai rezistente, care să rezoneze cu un stil de viață activ și plin de provocări, tipic domnilor. Buzunarele modelelor masculine au un design special, sunt mai mari și mai încăpătoare pentru diverse obiecte uzuale – telefon, chei, bani, etc. Blugii feminini sunt prevăzuți cu buzunare îngrijite, deoarece doamnele preferă să păstreze micile lucruri într-o geantă sau poșetă.

Care sunt modelele perfecte de blugi care avantajează atât bărbații, cât și femeile?

Blugii slim se regăsesc atât în preferințele femeilor, cât și în cele ale bărbaților. Sunt ideali pentru siluetele androgine. Acest tipar de blugi este un mic între blugii skinny și modelul clasic. Așadar, dacă ești o persoană activă, mândră de formele pe care le-au câștigat coapsele și fesele tale, atunci o pereche de blugi slim este special gândită să pună în valoare aceste atuuri. Marile branduri de îmbrăcăminte și accesorii din toată lumea s-au reunit pe ANSWEAR pentru a pune la cale cele mai cool outfit-uri cu piese din noul sezon!

Blugii clasici bărbătești sunt cei care au croiala dreaptă, talia înaltă și țin mereu pasul cu trendurile, indiferent de schimbări. Te întrebi cum să îi integrezi? Îți spunem noi: oricum ai chef și te simți bine. Adaugă un pulover elegant și supradimensionat stil anii 90, sau o cămașă în carouri împreună cu perechea ta favorită de sneakers și ești gata de plecare!

Blugii drepți se evidențiază prin croieli drepte care lungesc vizual piciorul. Se pot purta atât la birou sau școală, cât și în timpul ieșirilor în oraș. Doamnele pot accentua efectul de lungire a piciorului purtând o pereche de încălțăminte cu toc.

ANSWEAR te pregătește de festival! Blugii pre-spălați se pretează ambelor sexe. Sunt prevăzuți cu degradeuri, au un aspect uzat cu tăieturi prin diferite părți și poartă o accesorizare delicată pentru efect. Merg integrați în outfit-uri pentru concerte, petreceri pe plajă și orice ce înseamnă distracție și timp liber.

Blugii din denim negru pot înlocui cu succes pantalonii office, chiar dacă piesa vestimentară face parte din stilul casual. Ieși din zona de confort și lasă-te inspirat de colecțiile de articole vestimentare și de încălțăminte originale!