Copiii sunt invitați să descopere ”Misterele Magiei” la Teatrul ”I.D. Sîrbu” din Petroșani

O nouă premieră artistică destinată copiilor va avea loc, la finalul acestei săptămâni, pe scena Teatrului ”I.D. Sîrbu” din Petroșani. Este vorba despre spectacolul ”Misterele Magiei” realizat de Vasile Neacșu, după un concept de Dan Mirea.

Spectacolul ”Misterele Magiei” este unul interactiv pentru întreaga familie, cu elemente de magie și efecte speciale integrate într-o poveste în care îl întâlnim pe Magician călătorind într-o lume de mister, în căutarea baghetei magice. Un personaj îndrăgit apare în peisaj, pentru a-i face cunoscut pericolul în care se află lumea copiilor și visele lor, arătându-i calea Magicianului.

Regizorul Vasile Neacșu spune că în ritmul fanteziei, umorului, cântecelor subtile și muzica inovatoare, acest spectacol vine cu un aer proaspăt și nou în această lume falsă și lipsită de modele.

Pentru premiera acestui spectacol teatral, care va avea loc duminică, 17 aprilie 2022, ora 12,00 la Teatrul ”I.D. Sîrbu”, toți cei prezenți în sala de spectacol vor avea parte și de o surpriză dulce din partea Iepurașului de Paște, care-și va face aici apariția, evident, printr-o magie.

Prețul unui bilet este bilet: 8 – 10 lei.