Învățătorul anului 2022 în România este din Valea Jiului

Prof. învățământ primar Mihaela Adriana Oanță, de la Școala Gimnazială nr 7, Petroșani este Învățătoarea Anului 2022 în România.

Aceasta a fost aleasă dintr-un număr de 10.000 de nominalizări pentru acest titlu, primite de organizatorii campaniei naționale ”Învățătoarea anului 2022” inițiată de actrița Mirela Retegan și Fundația Zurli, campanie care s-a desfășurat între 8 aprilie și 8 iunie 2022, când au fost colectare propunerile de la părinți emoționați si recunoscători pentru tot ceea ce fac învățătorii la clasă.

”Anul acesta am ales implicarea unui cadru didactic în integrarea copiilor speciali într-o clasă. Ne-a plăcut și ne-a emoționat descrierea făcută de una din mămicile care au propus-o pe doamna învățătoare Oanță. Ne bucurăm să vedem că sunt oameni care cred în ceea ce fac și fac bine. Felicitări tuturor! La finalul celei de-a 6 a ediții, trecând prin 10.000 de propuneri, avem convingerea că în România există mulți învățători, educatori implicați, geniali și pasionați de meseria lor”, a declarat Mirela Retegan, organizatoarea campaniei.

Fundația Zurli va ajunge la Petroșani cu surprize și cadouri pentru copiii clasei a IV-a, ghidați de dna învățătoare Oanță Adriana.