Premierele lunii iulie pe Scena Digitală a Teatrului Național ”Radu Stanca” din Sibiu

Scena Digitală, platforma online de teatru-film a Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu, oferă abonaților săi două noi spectacole în luna iulie. Este vorba despre „Puzzle”, în regia lui Ianoș Petrașcu, și „Necunoscuta cunoscută”, în regia lui Victor Olăhuț.

„Puzzle” este un spectacol despre relații interumane și reguli impuse de societate, cu trei povești în care fiecare își are propriul adevăr. ”Un spectacol în care publicul poate decide cum evoluează povestea. O producție despre relații interumane și reguli impuse de societate. Trei povești în care fiecare își are propriul adevăr. Oare are dreptul cineva să îi judece?”, spune regizorul Ianoș Petrașcu. În distribuția acestei piesei îi puteți vedea pe actorii: Valentina Moghină și Ada Bicfalvi.

În „Necunoscuta cunoscută”, spectacol prezentat în limba română, cu traducere în lb. engleză, un el și o ea se află la sfârșitul relației. Încercând să înțeleagă cum s-a ajuns în acest punct, cei doi își recompun povestea, retrăind episoade cheie ale vieții lor. În distribuția acestei piesei, regizorul Victor Olăhuț i-a ales pe actorii: Arina Ioana Trif și Pali Vecsei.

Abonamentul lunii iulie la spectacolele ”Scenei Digitale” include totodată reprezentații speciale ale spectacolelor de teatru: „Necunoscuta cunoscută”, „Puzzle”, „Trei surori”, „Tattoo, Cion: Requiem of Ravel’s Bolero”, „Doi pe un balansoar”, „Visul unei nopți de vară”, „Cerere în căsătorie”, „Bravul soldat Svejk”, „Uncanny Valley”.

Platforma de video-on-demand Scena Digitală, distinsă cu premiul special UNITER, poate fi vizionată pe bază de abonament sau bilet individual. Detalii despre bilete și abonamente sunt disponibile pe site-ul www.scena-digitala.ro.