Au început înscrierile la activitățile de la Clubul copiilor Valea Jiului

Deși este constituit ca o singură structură, Clubul copiilor din Valea Jiului funcționează în 4 sedii distincte din 4 localități ale Văii Jiului: Petroșani, Lupeni, Vulcan și Petrila.

Odată cu începerea noului an școlar, Clubul copiilor Valea Jiului a demarat, la rândul său, campania de înscriere , pentru educația nonformală a copiilor care doresc să urmeze unul din cercurile de specialitate existente în cadrul acestei instituții deosebit de apreciate la nivelul Văii Jiului.

Potrivit directorului Clubului copiilor Valea Jiului, prof. Cosmin Kiss, pentru acest an școlar există o ofertă deosebit de variată de cercuri artistice, tehnice, culturale sau sportive unde copiii pot să studieze, în afara orelor de la școală, în domenii de care sunt pasionați sau pentru care au vocație. ”La Clubul copiilor și elevilor vin doar acei copii care își doresc să studieze într-unul din domeniile pe care le punem la dispoziție în cele 4 locații ale instituției noastre. Cursurile, fie ele din domeniul culturii și artei, din domeniul științei și tehnicii sau cele din domeniul sportiv, au cadre didactice cu competențe în fiecare domeniu în parte, cu rezultate notabile la nivel național, iar în spațiile Cluburilor copiilor din Valea Jiului avem infrastructura necesară și condiții foarte bune pentru a ne desfășura activitățile de educație nonformală la care-i așteptăm să se înscrie pe toți cei interesați”, spune prof. Cosmin Kiss, director CCVJ.

Pentru acest an școlar (2022-2023), la Clubul Copiilor din Petroșani sunt disponibile locuri la Cercurile de gimnastică aerobică (prof. coordonator: Adriana Popa), Carting și Educație rutieră (prof. coordonator Vasile Pavel), Informatică (profesori coordonatori Cosmin Kiss, Ilie Solomei Ilie, Viorica Marin și Rolland Szedlacsek), Metaloplastie și Oratorie (profesor coordonator Mihaela Cioc), Muzică vocal-instrumentală (profesor coordonator Ileana Berki) și Pictură/Desen (profesori coordonatori Radu Chința Radu și Teodosie Cuciuc).

La Clubul copiilor din Lupeni sunt disponibile locuri la Cercurile de Informatică (profesori coordonatori Ilie Solomei Ilie, Viorica Marin, Mihaela Cioc Mihaela, Andreea Bădău), Karate (profesor coordonator Marius Sigmirean), Machete (profesor coordonator Alin Apostoiu Buru), Muzică (profesor coordonator Simona Ionașc) și Pictură/Desen (profesor coordonator Radu Chința).

La Clubul copiilor din Vulcan sunt disponibile locuri la Cercurile de Cultură și civilizație românească (profesor coordonator Andreea Bădău), Pictură/Desen (profesor coordonator Teodosie Cuciuc) și Informatică (profesor coordonator Viorica Marin).

La Clubul copiilor din Petrila sunt disponibile locuri la Cercurile de Artă Teatrală (profesor coordonator Bianca Dragoș), Artă Populară (profesor coordonator Radu Chința), Pictură/Desen (profesor coordonator prof. Liliana Matei), Grafică pe calculator (profesor coordonator Ilie Solomei), Judo (profesor coordonator Sebastian Ancău), Tenis de masă (profesori coordonatori Marius Sigmirean și Sebastian Ancău), Karate (profesor coordonator Marius Sigmirean) și Machete (profesor coordonator Alin Apostoiu Buru).

”Vă invităm așadar să alegeți pentru copilul dumneavoastră un mod plăcut și înțelept de a-și petrece timpul liber, astfel să-și poată dezvolta talentul și abilitățile participând la cursurile de la Clubul Copiilor Valea Jiului”, a mai spus prof. Cosmin Kiss, director al CCVJ.

Formularul de înscriere pentru doritori poate fi completat digital, urmând linkul: https://forms.gle/pJsHMk1js9ZoWo947#valeajiului . De asemenea, acesta poate fi solicitat la adresa de email: c.c.valeajiului@gmail.com sau la sediul oricăreia din cele 4 unități ale Clubului Copiilor Valea Jiului.