Compania Supercom, lider în domeniul serviciilor de salubritate în România, a preluat activitatea de colectare a deșeurilor în zona de centru a județului Hunedoara

Începând de luni, 24 octombrie 2022, operatorul Supercom SA va efectua activitatea de salubrizare și colectare a deșeurilor în Zona 3 Centru (Deva, Hunedoara, Orăștie, Călan, Geoagiu, Simeria, Băcia, Boșorod, Certeju de Sus, Cârjiți, Balșa, Hărău, Mărtinești, Orăștioara de Sus, Pestișu Mic, Beriu, Rapoltu Mare, Romos, Bătrâna, Bunila, Cerbăl, Ghelari, Șoimuș, Teliucu Inferior, Turdaș, Lelese, Lunca Cernii de Jos, Toplița, Brănișca, Burjuc, Dobra, Gurasada, Ilia, Lăpugiu de Jos, Vorța, Vețel, Zam).

Sâmbătă, 22 octombrie 2022, reprezentanții companiei au prezentat flota de utilaje cu care vor acționa pentru îndeplinirea sarcinilor de preluare, colectare și depozitare a deșeurilor în localitățile din zona 3 Centru a SMID Hunedoara. La eveniment au fost prezenți atât reprezentanții conducerii companiei Supercom, în frunte cu proprietarul companiei, dr.ing. Ionel Ciuclea, dar și ai conducerii ADI Deșeuri, prin directorul executiv Dan Stoian, precum și reprezentanți ai Consiliului județean Hunedoara, prin președintele Laurențiu Nistor și administratorul public Costel Avram.

Prezent la evenimentul de prezentare a flotei Supercom SA, președintele CJ Hunedoara și-a exprimat încrederea că noul operator își va desfășura activitatea fără sincope.  ”Am încredere în profesionalismul celor de la SUPERCOM – care este unul dintre cei mai serioși parteneri ai județului nostru. Știu că această companie are capacitatea, puterea, dar și dorința de a asigura un serviciu la standarde ridicate, așa cum a demonstrat și cu alte ocazii. SUPERCOM administrează într-o manieră extrem de eficientă Centrul de Management Integrat al deșeurilor de la Bârcea Mare, asigură serviciul de salubrizare în Valea Jiului, dar și în multe alte locuri din țară. Peste tot, Supercom a demonstrat că se ridică la nivelul celor mai mari exigențe.Doresc mult succes și îmi exprim încrederea că intrăm într-o nouă etapă care va însemna asigurarea unui serviciu profesionist de salubrizare și aici în centrul județului Hunedoara”, a spus președintele Laurențiu Nistor.

Supercom este lider în domeniul serviciilor de salubritate din România, iar în județul Hunedoara această companie asigură serviciul de management al deșeurilor și în zona 4 Valea Jiului, în localitățile Petrila, Petroșani, Aninoasa, Vulcan, Lupeni și Uricani, încă de la punerea în folosință a noului sistem integrat al serviciilor de salubritate din județul Hunedoara.

Contractul atribuit companiei Supercom pentru prestarea serviciilor de salubritate în zona 33 Centru a județului Hunedoara se întinde pe o perioadă intermediară de 1 an, după care se va organiza o licitație care va viza toate cele trei zone unde se reziliază contractele de salubrizare, respectiv Zona 2 Hațeg, zona 3 Centru și zona 4 Brad.

Programele de colectare a deșeurilor vor rămâne neschimbate, asigurând serviciul după programele de colectare ale vechiului operator.



« (Știre anterioară)