Expoziție de artă plastică 5G, la galeria de arte din Lupeni

Vernisajul unei noi expoziții de artă găzduită de Galeria de arte ”Iosif Tellmann” din municipiul Lupeni va avea loc sâmbătă, 10 decembrie 2022, de la ora 11,00.

Intitulată 5G, expoziția ne-ar putea duce, în era digitală în care trăim, la o expoziție cu conotații radiante. În realitate însă, expoziția este una cât se poate de clasică, aducând însă în fața publicului iubitor de artă creații ale unora dintre cei mai experimentați și valoroși artiști plastici ai Văii Jiului: Eugen Bencău, Cipriana Chința, Lili Rub, Simonel Bucur, Radu Chința.

Cei cinci ”grei” (5G) ai artei plastice contemporane din Valea Jiului sunt personalități recunoscute în plan național și internațional, cu zeci de expoziții personale și colective la activ, ale căror lucrări se regăsesc în diverse colecții publice și particulare.

Vă invităm să-i cunoașteți și să le vedeți o parte din creație, în cadrul expoziției 5G care încununează seria unor evenimente cultural-artistice deosebit de valoroase care au avut loc, și în acest an, în spațiul atât de primitor al Galeriei de artă ”Iosif Tellmann” din municipiul Lupeni.