Guns N’ Roses concertează în România în formula originala

Trupa iconică Guns N’ Roses se întoarce în România în vara acestui an pentru a susține cel mai așteptat concert rock al anului! Ești pregătit? Emoția fanilor a atins cote maxime la aflarea veștii că hituri precum Paradise City, Sweet Child O Mine, Welcome to The Jungle și November Rain se vor auzi din nou în capitala României. 

Turneul susținut de Live Nation începe în 2023 și cuprinde în total 175 de concerte, susținute pe toate continentele lumii, pe o perioadă de peste trei ani, devenind astfel cel mai longeviv turneu al trupei și cel mai profitabil din istoria muzicală, conform clasamentului Billboard Live Music Awards. 

Startul are loc pe 5 iunie la Tel Aviv și va continua cu spectacole în toată Europa. Etapa europeană a turneului a fost amânată în anul 2020 din cauza pandemiei, dar ulterior a fost reluată în 2022, în 13 orașe, spre bucuria tuturor fanilor din întreaga lume. Lisabona (4 iulie 2022) a deschis show-ul și s-a încheiat cu Milano (10 iulie 2022).

Axl Rose, Slash și Duff McKagan din nou împreună

Deși Guns N’ Roses au mai concertat în țara noastră, de data aceasta îi putem vedea pe membrii trupei reuniți în acare i-a consacrat sau cel puțin într-o componentă apropiată de cea care a debutat acum mai bine de 38 de ani. Evenimentul organizat de Emagic va avea loc pe dată de 16 iulie 2023 pe Arena Națională din București și îi aduce împreună pe aceeași scenă pe Axl Rose, Slash și Duff McKagan, formulă de care ne-am bucurat pentru prima dată la turneul Use Your Illusion Tour (1993). Ce poate fi mai frumos?

Cele mai tari melodii ale trupei le poți asculta și pe coloana sonoră a multor filme, dar și în jocul video Guns N’ Roses, un slot online creat de dezvoltatorul de software de cazino NetEnt, inclus în oferta NetBet Cazino. Slotul îmbină jocul de noroc cu atmosfera de concert – înainte să îl încerci, poți selecta melodia preferată! O scenă de concert reprezintă fundalul jocului, iar ritmurile rock ale coloanei sonore și solo-urile lui Slash sunt elemente care dau multă culoare jocului.

Bilete la concertul de la București

Găzduirea uneia dintre cele mai mari trupe rock din toate timpurile necesită multă organizare pentru un eveniment rock de o asemenea amploare, așadar, în cazul în care visezi să te afli în fața legendarei trupe rock, trebuie să te grăbești să îți achiziționezi biletul. 

Partea bună este că există multe surse de unde poți achiziționa bilete! Organizatorii au anunțat faptul că etapă de pre-vânzare a biletelor va începe pe 23 februarie la ora 10:00. Prețul unui bilet în tribune este de aproximativ 225 de lei, în timp ce un bilet la peluze costă în jur de 328 de lei. Începând cu ziua de vineri, 24 februarie, ora 10:00, îți poți cumpăra biletul de pe gunsnroses.emagic.ro, gnr.emagic.ro, bilete.emagic.ro şi pe rețelele iaBilet şi Entertix. De asemenea, fanii pot opta și pentru achiziționarea pachetelor VIP, cu ajutorul cărora pot avea acces pe toată durata concertului la barul VIP și la obiectele de merchandise Guns N’ Roses în ediție limitată.