”Casa de pe graniță” de Slawomir Mrozek, o nouă premieră la Teatrul ”I.D. Sîrbu” din Petroșani

O nouă premieră în actuala stagiune teatrală a Teatrului Dramatic ”I.D. Sîrbu” din Petroșani va avea loc sâmbătă, 6 mai 2023, de la ora 18,00.

Este vorba despre spectacolul ”Casa de pe graniță” de Slawomir Mrozek, pus în scenă la Petroșani de regizoarea Muriel Manea. Scenografia: Eliza Loboncz. Asistent regie: Bianca Holobuț. Din distribuție fac parte actorii: Daniel Cergă, Oana Crișan, Patricia Buraga, Andrei Șchiopu, Andrada Dobre, Laurențiu Vlad, Dorin Ceagoreanu, Robert Vladu, Gheorghe Stoica, Oana Liciu-Gogu și Bogdan Constantin Tălmaciu.

„Casa de pe graniță” este o adaptare a regizoarei Muriel Manea după parabola teatrală a lui Slawomir Mrozek. Piesa este povestea unei familii distruse după ce prin mijlocul casei sale trece granița dintre două țări. Nu doar decizia este absurdă, ci și regulile pe care membrii familiei trebuie să le respecte. Drama lui Mrozek vorbește despre non-sensul și brutalitatea cu care politica anulează identitatea individuală.

Biletele se pot achiziționa de la Agenția Teatrală, de marți până joi, între orele 08.00-17.00, vineri între orele 08.00-13.00, cu o oră înainte de începerea oricărui spectacol și online de pe platforma iabilet.ro