Spotivii CS Știința Petroșani, pe podium la Campionatul Național Universitar de Taekwondo WT

În data de 6 mai 2023 s-a desfășurat, la București, Campionatul Național Universitar, competiție care a reunit sportivi din cluburile universitare ale României. Clubul ”Știința” Petroșani, a fost reprezentat la acest eveniment sportiv, de doi dintre sportivii secției de Taekwondo WT, respectiv Alexandra Rache și Claudiu Popescu.

Ambii au avut o evoluție foarte bună, Alexandra Rache reușind să își mențină titlul de campioană națională universitară și în acest an, iar Claudiu Popescu s-a clasat, la rândul său, pe podium, ocupând locul 3. Alexandra Rache a reprezentat Facultatea de Științe a Universității din Petroșani, iar Claudiu Popescu a reprezentat Facultatea de Mine a Universității din Petroșani.

Sportivii transmit mulțumiri conducerii Universității din Petroșani și Complexului Keops Petroșani, pentru susținerea acordată în vederea participării la această competiție.

Felicitări sportivilor premiați!

Studenții și tinerii din Valea Jiului care doresc să calce pe urmele acestor campioni, sunt așteptați să se înscrie în cadrul secției de Taekwondo a Clubului Sportiv ”Știința” Petroșani, la sala de sport de vizavi de stația Dacia din Petroșani.