Spectacol aniversar al Asociației ”Lirica” din Petroșani, la 21 de ani de activitate artistică

Tineri și frumoși, pasionați și talentați, artiștii din cadrul Asociației culturale ”Lirica” din Petroșani au devenit, în ultimii ani, o prezență constantă deosebit de apreciată în aproape toate evenimentele artistice de amploare care se derulează în localitățile Văii Jiului, astfel încât viața cultural-artistică locală aproape că nu poate fi imaginată fără prezența acestora în spațiul public.

Meritul este, desigur al acestor tineri valoroși, dar în același timp al inimosului lor dascăl, prof. Tiberiu Coconeț și al soției acestuia, Jana Coconeț, oameni dedicați care, de 21 de ani sunt preocupați de formarea unor artiști în Valea Jiului, pasionați de folclor și muzică ușoară, dar și iscusiți instrumentiști. Mulți dintre absolvenții acestei veritabile școli de muzică dirijate de Tiberiu Coconeț au reușit, sub bagheta inimosului dascăl, să facă pași importanți în cariera artistică, devenind la rândul lor artiști cunoscuți și recunoscuți, în Valea Jiului și dincolo de granițele acesteia.

O parte dintre aceștia vor fi prezenți și la spectacolul aniversar pe care Asociația culturală ”Lirica” îl organizează miercuri, 10 mai 2023, de la ora 17,00 la Sala de marmură a Primăriei municipiului Petroșani. În acest spectacol, vor evolua în fața publicului, absolvenți ai mai multor generații de elevi ai prof. Tiberiu Coconeț, după cum urmează: Tudor Sima, Andreea Șilochi, Alina Tamaș, Mădălin Brândău, Ariana Bolog, Ionuț Cherci, Elena Mojoatcă, Ana Mojoatcă, Mădălina Străuneanu & Mituț Helj, Alexandru Drăgotesc, Cristian Sabău, Ramona Prisecaru, Adrian Negoi, Andrei Ititesc.

Publicul este invitat să participe la acest regal folcloric de calitate, sub emblema Asociației culturale ”Lirica” Petroșani. Intrarea este liberă.