Fantastica poveste a ”Pădurii de după școală” istorisită de adolescenta Ingrid Burcea, în cartea de debut a acesteia, care va fi lansată de Ziua Copilului la Vulcan

În avanpremiera activităților dedicate Zilei Copiilor, la Vulcan va avea loc miercuri, 31 mai 2023, de la ora 15,30 un alt eveniment de excepție organizat de Casa de editură Exclusiv și Primăria municipiului Vulcan.

Este vorba despre lansarea de volumului de debut al tinerei scriitoare Ingrid Ionela Burcea, elevă a Școlii gimnaziale nr. 5 din cadrul Liceului Tehnologic ”Mihai Viteazu” din Vulcan.

Intitulată ”Pădurea de după școală” cartea prezintă o fascinantă poveste imaginată de autoare și prezentată cu o naturalețe debordantă și o cursivitate care te obligă să o citești pe nerăsuflate. ”În cartea ”Pădurea de după școală” prezint o poveste imaginată de mine. Pe scurt este vorba despre Asley Robins, o adolescentă din micul oraș Midway, care avea o viață liniștită alături de fratele ei geamăn Kevin și de părinții lor, Emilia și Rick Robins. Gemenii duceau o viață pe care am putea-o defini ca perfectă, dar soarta avea alte planuri pentru ei. Vă invit să descoperiți ce și cum, citind această carte, așa cum vă invit să participați la lansarea oficială de la sala de Consiliu din Primăria Vulcan”, spune Ingrid Burcea.

Cartea ”Pădurea de după școală” a apărut, în condiții grafice deosebite, la Casa de Editură Exclusiv, parte a Exclusiv Media Group.