Greva profesorilor schimbă programul Zilei Copilului la Uricani

Autoritățile locale de la Uricani informează că în programul derulării activităților organizate aici cu ocazia Zilei Internaționala a Profesorilor, au fost operate unele mici modificări, acestea fiind determinate de greva profesorilor.

Astfel, a fost decisă anularea concursurilor sportive (role , cros etc ) precum și concursurile de desene pe asfalt, care erau programate a se desfășura sub directa coordonare a cadrelor didactice.

Vestea bună pentru copiii din Uricani este însă aceea că, pentru a înlocui aceste evenimente destinate lor, în data de 31 mai 2023 începând cu ora 11:00 în fata Casei de Cultura, actorii Teatrului ”I.D. Sîrbu” din Petroșani vor fi prezenți în mijlocul copiilor, care se vor bucura astfel de întâlnirea cu cele mai frumoase personaje de poveste .

În aceeași zi, de la ora 12:00, in sala mare a Casei de Cultura Uricani, copii vor putea urmări spectacolul Mickey Mouse.

În programul organziat de Primăria și Consiliul local al orașului Uricani cu prilejul Zilei Inyernaționale a Copiilor mai figurează și tradițională gală de Kickboxer (K1) dotată cu “Cupa Copilului“, eveniment care va avea loc în data de 3 Iunie 2023 începând cu orele 19:00 în sala mare a Casei de Cultură, Uricani.

Pentru toate evenimentele organizate la Uricani cu ocazia Zilei Internaționale a Copiilor, intrările sunt gratuite.