Artistul plastic Lili Rub prezintă expoziția ”Surse” la Galeria Națională de Arte ”Forma” din Deva

Apreciat artist plastic din Valea Jiului, Lili Rub aduce în fața publicului iubitor de artă din județul Hunedoara, cele mai recente creații ale sale într-o expoziție personală de pictură care va avea loc, sub genericul ”Surse”, la Galeria Națională de Arte ”Forma” din Deva.

Vernisajul expoziției personale de pictură ”Surse” a artistei Lili Rub va avea loc vineri, 9 iunie 2023, la Galeria Națională de Artă „FORMA” din Deva, începând cu ora 17.00.

Proiectul „SURSE”  reprezintă rezultatul muncii artistice a autoarei din ultimii 4 ani și vă propune abordarea specifică artei contemporane a temelor care preocupă întreaga umanitate, precum conflictul dintre Ucraina-Rusia, cât şi alte teme care reprezintă surse general variabile.

Amprenta stilistică este cea a ideii abstracte, prezentată într-o multitudine de tehnici unite de maniera profund personală, a imaginaţiei şi exprimării artistice care o reprezintă.

Expoziţia va fi deschisă în perioada 6 – 16 iunie 2023, de luni până sâmbătă, în intervalul orar 10.00 – 18.00și poate fi vizitată gratuit de iubitorii artelor plastice.

„SURSE” este o expoziție organizată de Consiliul Județean Hunedoara și DGAMPT Hunedoara, în parteneriat cu Filiala Deva a Uniunii Artiștilor Plastici din România.