Artistul Sorin Oprea deschide ”Ferestre de timp” ale creațiilor sale

Galeria de artă a Casei de Cultură a Studenților din Petroșani găzduiește marți, 4 iulie 2023, de la ora 16,00 o expoziție de artă care-l are ca protagonist pe polivalentul artist din Valea Jiului, Sorin Oprea.

Fiind deopotrivă pictor, grafician, designer, fotograf, jurnalist, Sorin Oprea este un artist ale cărui lucrări impresionează de fiecare dată, atât prin natura execuției, cât  mai ales prin mesajele pe care le transmite, cu talent și curaj, în creațiile sale, care bucură iubitorii de artă de mai bine de o jumătate de secol.

Așa cum recunoaște el însuși, expoziția pe care o aduce anul acesta Sorin Oprea în fața iubitorilor de artă din Valea Jiului, deschide ”Ferestre de timp” din toți acești ani, pe simeze fiind urcate lucrări realizate în primii ani de la Liceul de Artă din Deva și până la celebrele sale tablouri cu arlechini care-i definesc personalitatea artistică, dar și viziunea despre lume și viață.

Expoziția ”Ferestre de timp” a artistului Sorin Oprea este nu doar un eveniment cultural notabil pentru comunitatea iubitorilor de artă din Valea Jiului, ci și un excelent prilej de a-l reîntâlni și de a dialoga cu un artist și un om absolut remarcabil.

Ca de fiecare dată, participarea publicului la versnisajul expozițional de la Casa de cultură a studenților din Petroșani este gratuită și binevenită!