Marcaje pietonale noi și vizibile pe străzile din Vulcan

Pentru ca siguranța cetățenilor pe străzile din municipiul Vulcan să fie sporită, administrația publică locală a dispus refacerea marcajelor rutiere de pe principalele artere ale localității. Sunt vizate în principal trecerile de pietoni, pentru care a fost identificată soluția marcării acestora pe fundal roșu pentru creșterea vizibilității și atenționarea corespunzătoare a participanților la trafic.

Primarul municipiului Vulcan, Cristian Merișanu spune că deja a fost finalizată reabilitarea marcajelor rutiere la trecerile de pietoni de pe Bulevardul Mihai Viteazu, de pe strada Traian și strada Pinului, urmând ca, în perioada următoare să fie realizate marcaje similare și pe alte străzi intens circulate din municipiului Vulcan.

Primarul Cristian Merișanu precizează că marcaje similare vor fi realizate și pe strada Nicolae Titulescu, însă aici trasarea acestora a fost amânată, deoarece în perioada următoare aici se vor efectua lucrări la modernizarea iluminatului public și lucrări de asfaltare integrală a carosabilului.