Chefi la cuțite, 19 septembrie 2023. Ana Maria Ichim din PETRILA „le-a stins lumina” chefilor cu desertul său. Ce a povestit despre soțul ei

Ana Maria Ichim „le-a stins lumina” chefilor cu desertul său din ediția 12 a sezonului 12 Chefi la cuțite de pe 19 septembrie 2023. Deși soțul i-a spus că se face de râs la emisiune, jurații au fost cuceriți de preparatul ei.

Ana Maria Ichim are 36 de ani, locuiește în Petrila (Hunedoara) și este de profesie cofetar. Concurenta a venit în ediția 12 din sezonul 12 Chefi la cuțite de pe 19 septembrie 2023 alături de cei trei copii ai săi.

„M-am căsătorit la 19 ani, am rămas foarte repede însărcinată. La Chefi la cuțite m-a înscris băiatul meu. Eu gătesc, în mod deosebit prăjituresc. Deserturile au fost dintotdeauna un hobby și la noi în familie se mănâncă multe prăjituri. Așa m-am apucat de școala de bucătari cu gândul să-mi deschid propria afacere”, a povestit ea.

Pentru a-i impresiona pe jurații show-ului culinar, Ana Maria Ichim a făcut amandină. Farfuriile sale au atras rapid atenția celor trei chefi. De asemenea, gustul desertului „le-a stins lumina” acestora.

Deși credea că a dat greș cu rețeta ei, concurenta a trăit o adevărată surpriză atunci când cloșurile au fost ridicate. Aceasta nu se aștepta nici măcar o secundă să meargă în etapa următoare a competiției culinare.

Ce studii are, de fapt, Ana Maria Ichim. Concurenta a făcut senzație cu desertul său în ediția 12 din sezonul 12 Chefi la cuțite de pe 19 septembrie 2023

Odată ajunsă în fața chefilor, Ana Maria Ichim a vorbit fără reținere despre viața și familia ei. Aceasta a dezvăluit că are 14 frați și un vis măreț. De asemenea, soțul nu a fost de acord cu participarea ei în show-ul culinar deoarece considera că se face de râs.

„Sunt inginer în construcții de mașini, am făcut facultate și master, dar nu am mers mai departe pentru că trebuia să mă mut din localitate. M-am căsătorit de tânăra și n-am putut să îmi urmez visul de a deveni chimist.

Soțul nu știe că sunt aici. El e plecat din țară, lucrează în Elveția, în construcții. Am adus discuție despre participarea mea aici, dar mi-a zis că o să mă fac de rușine. Asta m-a ambiționat mai mult”, a mai mărturisit concurenta.

Sursa – a1.ro