Decorațiuni de toamnă în centrul municipiului Brad

O idee pe cât de inedită, pe atât de reușită a elevilor de la unitățile de învățământ din municipiul Brad s-a concretizat prin realizarea unor deosebit de ingenioase și foarte frumoase decorațiuni de toamnă, care îmbogățesc acum imaginea din zona centrală a municipiului Brad.

Utilizînd elemente de butaforie specifice sezonului de toamnă (baloți de fân, dovleci pictați, flori de sezon, snopi de tulpini de porumb etc.) elevii mai multor unități de învățământ din municipiul Brad și-au pus în valoare imaginația și au realizat adevărate opere de artă pe domeniul public al municipiului Brad, spre încântarea trecătorilor.

Decorațiunile de toamnă realizate de copiii din Brad pot fi văzute, admirate și fotografiate în Piața Aurului din Brad, acolo unde primarul Florin Cazacu invită toți brădenii să vină și să se bucure de aceste armonii de toamnă născute din talentul și imaginația tinerilor elevi brădeni. ”Aceste decorațiuni de toamnă au fost create special pentru bucuria brădenilor, de elevii școlilor din municipiul Brad. Sunt deosebit de reușite și au devenit un punct de reper atractiv pentru locuitorii din Brad, ca și pentru cei care ne vizitează în aceste frumoase zile de toamnă. Felicitări tinerilor si profesorilor implicați la realizarea acestor frumoase decorațiuni de toamnă!”, spune Florin Cazacu, primarul municipiului Brad.