Sediu nou pentru Primăria din Crișcior

Autoritățile administrației publice locale din comuna hunedoreană Crișcior au, din această săptămână, un nou sediu în care își vor desfășura activitatea.

Acesta a fost construit în urma unui proiect al administrației conduse de primarul Ovidiu Furdui, construcția fiind una elegantă, modernă, extinsă, pregătită să facă față noilor provocări cu care se confruntă administrația locală.

Noul sediul al Primăriei din Crișcior a fost inaugurat joi, 26 octombrie 2023, într-o zi de sărbătoare, în care creștinii sărbătoresc praznicul Sfântului Mucenic Dumitru, iar evenimentul a fost dublat de festivitatea de sărbătorire a familiilor din Criscior care în acest an aniversează 50 de ani de căsătorie. La eveniment au fost prezenți, alături de numeroși cetățeni ai comunei, o seamă de invitrați de onoare. Printre aceștia s-a numărat și președintele Consiliului județean Hunedoara, Laurențiu Nistor, care a salutat acest proiect reușit al echipei conduse de primarul Ovidiu Furdui.

”Comuna Crișcior este una dintre cele mai mari din județul Hunedoara și cred că este o dovadă de normalitate ca administrația locală să funcționeze în condiții adecvate. Îl felicit pe primarul comunei, Ovidiu Furdui, pentru persevernța sa de a demonstra că, și în mediul rural, se face administrație de calitate, în ton cu vremurile pe care le trăim, în interesul oamenilor! Îl felicit și pentru că nu i-a uitat pe seniorii care au împlinit 50 de ani de căsătorie – un drum lung, greu, dar frumos pe care nu mulți se pot lăuda că l-au parcurs”, a declarat, cu acest prilej, Laurențiu Nistor, președintele CJH.

Prezent, la rândul său, la acest eveniment, administratorul public al județului Hunedoara, Costel Avram apreciază că evenimentul reflectă ambiția și hărnicia unui primar destoinic, aflat de ani mulți în fruntea comunității locale din comuna Crișcior. ”Inaugurarea noului sediu al Primăriei Comunei Crișcior mi-a oferit încă o dată ocazia de a aprecia în mod sincer hărnicia și priceperea primarului Ovidiu Furdui, pe care îl felicit pentru realizarea acestui obiectiv. Astăzi, noul sediu al Primăriei este format din spații moderne, extinse și primitoare, în care atât cetățenii, cât și angajații administrației locale, se simt bine primiți.Și, pentru că am amintit de spațiile primitoare, vă mărturisesc că am participat cu multă bucurie la ceremonia organizată la „Casa Căsătoriilor”, prin care familiile care au împlinit în acest an 50 de ani de căsnicie au primit, în mod simbolic, recunoștința, prețuirea și aprecierea întregii comunități. Le urez și eu un călduros „La mulți ani!” și le doresc tuturor multă sănătate! Mulțumesc primarului Ovidiu Furdui pentru invitația de a participa la aceste momente emoționant și la celelalte evenimente pregătite cu ocazia Târgului de Toamnă „Culegem roadele la Crișcior”, a declarat Costel Avram.

Ovidiu Furdui este primar al comunei Crișcior din anul 2004. Fost membru marcant al PNL, Ovidiu Furdui a anunțat în urmă cu câteva săptămâni, la Conferința Organizației județene a PSD Hunedoara că va candida pentryu un nou mandat de primar al comunei Crișcior din partea PSD, decizia acestuia fiind salutată de președintele PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor.