Francisc Gerschner revine în PSD la invitația lui Cristian Resmeriță

Demersurile făcute de senatorul Cristian Resmeriță în vederea revigorării Organizației PSD Petroșani, în perspectiva alegerilor care vor avea loc în anul 2024, își propun coagularea unei echipe social-democrate care să poată avea șanse reale pentru a câștiga toate rundele de alegeri care vor marca anul politic 2024.

În acest context se înscrie și invitația pe care Cristian Resmeriță, președinte executiv al PSD Hunedoara și coordonator direct al social-democraților din Valea Jiului i-a lansat-o, printre alții, și lui Francisc Gerschner, unul dintre cei mai serioși și apreciați oameni politici din Valea Jiului.

Mă bucură faptul că un om bun, un om corect și devotat vine alături de mine, în frumoasa familie a PSD. Acesta va activa în cadrul Organizației PSD Petroșani, organizație din care el a făcut parte foarte mulți ani”, a declarat senatorul Cristian Resmeriță.

Francisc Gerschner a mai făcut parte din Organizația PSD de la Petroșani dar, la alegerile din 2020, a candidat pentru funcția de primar și consilier local la Petroșani din partea Pro România. Francisc Gerschner este în prezent consilier local al Pro România în Consiliul local al municipiului Petroșani.

În urma discuției pe care am avut-o cu domnul senator Cristian Resmeriță, am decis, să revin în PSD, partid din care am făcut parte foarte multă vreme. Cred că domnul Cristian Resmeriță are priceperea de a crea la Petroșani o echipă politică competitivă, care să schimbe fața municipiului Petroșani”, a declarat Francisc Gerchner.