Senatorul Cristian Resmeriță preia conducerea interimară a Organizației PSD Petroșani

Biroul Permanent Județean al Organizației PSD Hunedoara, întrunit joi, 9 noiembrie 2023 la Deva, a analizat situația existentă în cadrul organizației PSD din municipiul Petroșani și a dispus ca senatorul Cristian Resmeriță să preia interimar conducerea Organizației PSD Petroșani.

Acesta va avea rolul de a coagula toate forțele social-democrate din Petroșani, în vederea obținerii unor rezultate cât mai bune la alegerile care vor avea loc în 2024.

Doresc să le mulțumesc colegilor din Biroul Permanent Județean, pentru încrederea pe care mi-o acordă! În primul rând, doresc să îi mulțumesc domnului Rus Ioan pentru întreaga activitate și pentru efortul depus și-l invit să rămână alături de noi în echipa PSD. Misiunea pe care am primit-o din partea conducereii organizației județene este o mare responsabilitate pentru mine și asigur membrii PSD Petroșani de disponibilitatea mea totală de a munci alături de ei. Rolul meu va fi acela de a aduce oamenii la un loc, nicidecum alea de a-i îndepărta unul de celălalt. În perioada imediat următoare voi lua contact cu membrii PSD Petroșani, pentru a pune la cale un plan de bătaie”, a declarat senatorul Cristian Resmeriță.

Acesta a anunțat, de altfel că nu va opera nici un fel de modificări în structura de conducere a Organizației PSD Petroșani, atât președintele executiv și vicepreședinții rămânând în continuare pe funcțiile deținute.

Nici fostul lider al social-democraților din Petroșani, Ioan Rus nu este întrutotul dat la o parte, acesta urmând să-și continue atribuțiile de consilier județean și fiind invitat să contribuie în continuare la reconstruirea Organizației PSD Petroșani.