”Glasurile de argint” ale Ileanei Berki au adunat cele mai multe medalii la Festivalul Muzical ”MusicOn” de la Lugoj

Festivalul concurs ”MusicOn” de la Lugoj, unul dintre cele mai apreciate evenimente de acest fel dedicate tinerilor artiști din țara nooastră, a constituit încî un excepțional prilej pentru soliștii cu glasuri de argint, din cadrul grupului cu același nume, coordonat de inimosul prof. Ileana Berki.

Evident, că aceasta se declară nu mulțumită, ci de-a dreptul încântată de palmaresul pe care elevii săi, deja niște artiști în devenire, l-au adunat și la acest festival național, unde din cele 12 premii puse în joc de organizatori – Clubul Copiilor și Elevilor Lugoj, Asociația Smart Kreativ și Primăria municipiului Lugoj – reprezentanții Clubului Copiilor Valea Jiului și-au adjudecat nu mai puțin de 7 premii, adică mai mult de jumătate din totalul premiilor puse în competiția artistică.

”La categoria învățământ gimnazial, am obtinut 3 premii din 4 posibile, la categoria învățământ liceal am câștigat locul 1 și locul 3, iar la catregoria Folk 3 din patru premii, inclusiv premiul 1 a fost câștigal de soliștii noștri. Sunt foarte mândră de aceste rezultate, care vin ca o recompensă a muncii noastre din acest an, dar și ca o prețioasă ”carte de vizită” în perspectiva concertului de colinde pe care-l vom organiza la Vulcan, în data de 23 noiembrie 2023, precum și ca un atu pentru participarea la Festivalul ”Glasuri de argint” pe care-l vom organiza, tot la Vulcan, sub egida Clubului Copiilor Valea Jiului, în 16 decembrie 2023. Felicitări și mulțumiri minunatelor mele ”glasuri de argint”, a declarat Ileana Berki, profesor de canto, fondator și coordonator al Grupului muzical ”Glasuri de argint”.

Artiști care au probat anul acesta, cu succes, puterea talentului lor în cadrul Festrivalului ”Music On” de la Lugoj sunt ”glasurile de argint”: Gabriela Iordache, Luca Bălăiță, David Bondrea, Ruxandra Merișanu, Antonia Dascălu, Natalia Gacso.

Felicitări!