Sărbătoare de suflet a Zilei Naționale a României în municipiul Lupeni

Evenimentul va avea loc în centrul cultural al comunității locale din Lupeni, Parcul CAP, în data de 1 Decembrie 2023, de la ora 13,00.

Potrivit primarului municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță, aici își vor da întâlnire, pe de o parte, reprezentanții administrației publice locale din municipiul Lupeni și cetățenii localității, iar pe de altă parte, tot aici este locul în care oamenii sunt invitați la o petrecere în cel mai pur stil românesc. ”Am pregătit pentru spectacolul dedicam marcării Zilei Naționale a României în municipiul Lupeni, un spectacol folcloric în care invitații noștri sunt Ansamblul ”Mesagerii Iubirii” coordonat de doamna profesor Mariana Peptenaru, micii artiști de la Clubul Copiilor Valea Jiului coordonat de doamna profesor Simona Ionașc, dar și îndrăgiți rapsozi ai folclorului din regiunea Văii Jiului, de la Bianca Crișan sau Ciprian&Denisa, până la Andrei Calotă sau Andreea Lung și formația. Invităm alături de noi toți cetățenii municipiului Lupeni să ne bucurăm împreună de o zi a României cu cântec, joc și voie bună, așa cum românii obișnuiesc să se întâlnească la fiecare ceas de sărbătoare”, a declarat Lucian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni.

Acesta le transmite locuitorilor municipiului Lupeni și tuturor cetățenilor din Valea Jiului, cu prilejul Zilei Naționale a României multă sănătate, bucurii, succes și La mulți ani, alături de cei dragi.