”La colindat ne-am pornit!” și la Palat ne-am oprit, cu Simona Ionașc

În seria concertelor de colinde care preced Sfânta Zi a Nașterii Domnului, de un interes aparte al publicului din Valea Jiului se bucură spectacolul ”La colindat ne-am pornit” pus în scenă sub bagheta remarcabilului artist Simona Ionașc, la Palatul Cultural ”Minerul” din Lupeni.

Ediția a doua acestui eveniment artistic, care s-a bucurat de un real succes la ediția precedentă, prima sub genericul ”La colindat ne-am pornit” aduce în fața publicului cele mai frumoase colinde tradiționale românești, în interpretarea unor artiști îndrăgiți precum: Mădălina Străuneanu, Bianca Iacoboni sau Simona Ionașc, care completează recitalul Grupului ”Româncuțele” și al soliștilor Clasei de canto muzică populară condusă de prof. Simona Ionașc.

Și în acest an, invitați speciali ai acestui eveniment cultural-artistic sunt ceata de Crai ”Moștenitorii” din Bărbăteni (Lupeni), multipli laureați ai ”Festivalului Crailor”, cel mai longeviv festival de colinde tradiționale din Valea Jiului, organizat de mai bine de un sfert de secol tot la Lupeni.

Spectacolul – eveniment ”La colindat ne-am pornit” va avea loc duminică, 17 decembrie 2023, cu începere de la ora 16,30 la Palatul Cultural ”Minerul” din Lupenui. Intrarea se face pe bază de invitații, care pot fi achiziționate de la agenția Palatului Cultural din Lupeni.