USR are un nou reprezentant în Consiliul local Vulcan

În debutul ședinței extraordinare a Consiliului local al municipiului Vulcan din data de 13 decembrie 2023 a avut loc o scurtă ceremonie în cadrul căreia un nou consilier local validat în forul legislativ vulcănean a depus jurământul de investitură.

Noul consilier local de la Vulcan este Mirela Vâjdea, care îl înlocuiește în echipa politică a USR pe Adrian Herțug Sireteanu, acesta din urmă pierzându-și calitatea de consilier local după ce USR i-a retras sprijinul politic. Potrivit secretarului Consiliului local Vulcan, hotărârea a fost luată pe baza referatului nr. 9042/04.10.2023 întocmit de Serviciul juridic și contencios administrativ privind îndeplinirea condițiilor legale pentru constatarea încetării de drept, înainte de expirarea duratei normale, a mandatului de consilier și în urma adresei nr. 801/29.09.2023 expediate de filiala județeană Hunedoara a USR.

Secretarul Primăriei municipiului Vulcan, jr. Mihaela Rogobete este cea care a anunțat că, potrivit rezultatelor de la scrutinul electoral din 2020 și a deciziei emise de Judecătoria din Petroșani, funcția de consilier local vacantă a fost ocupată de următorul supleant de pe lista USR, acesta fiind Mirela Vâjdea.

Mirela Vâjdea face parte din rândul membrilor fondatori ai filialei locale din Vulcan a Uniunii Salvați România, este asistent medical la secția de Paliative a Spitalului municipal din Vulcan și completează echipa politică a USR din cadrul Consiliului local al municipiului Vulcan.

Prezent la ceremonia de investitură a noului consilier local  municipal, primarul Cristian Merișanu i-a transmis acesteia felicitări și a îndemnat-o să-și îndeplinească mandatul de consilier local cu responsabilitate față de alegători, prin participarea activă la dezbaterile din forul legislativ local și prin votarea acelor hotărâri care au ca scop dezvoltarea localității și bunul mers al administrației publice locale.