”E-factura și Codul fiscal în 2024”, temă de conferință pentru mediul de afaceri din Valea Jiului

”E-factura și Codul fiscal în 2024”, temă de conferință pentru mediul de afaceri din Valea Jiului

Asociația Comitetul de Ințiativă, care reunește mediul de afaceri din Valea Jiului organizează pentru antreprenorii din regiune o conferință gratuită privind noile reglementări fiscale ale anului 2024 pentru mediul de afaceri și implementarea programului E-Factura.

Evenimentul va avea loc în data de 25 ianuarie 2024 de la ora 17,00 la sala de conferințe a Bibliotecii Universității din Petroșani.

La eveniment vor participa reprezentanți ai ANAF și experți în domeniul fiscal și contabil.

În prima parte a evenimentului vor fi prezentate principalele modificări aduse Codului Fiscal și impactul lor asupra întreprinderilor. Vor fi abordate teme precum impozitul pe profit, impozitul pe venit, impozitul pe salarii, TVA și alte aspecte fiscale importante.

În a doua parte a evenimentului va fi prezentata aplicația e factura și beneficiile utilizării sale pentru întreprinderi. Vor fi prezentate funcționalitățile aplicației, modalitățile de înregistrare și utilizare, precum și modul în care aceasta se încadrează în prevederile noului cod fiscal.

Pe parcursul evenimentului participanții vor avea ocazia să pună întrebări și să obțină sfaturi personalizate în funcție de nevoile și provocările specifice pe care le întâmpină în aplicarea noului cod fiscal și utilizarea aplicației e factura.