DGAMPT Hunedoara invită operatorii de turism la Târgul Național de Turism al României

DGAMPT Hunedoara invită operatorii de turism la Târgul Național de Turism al României

Direcția Generală de Administrare Monumente și Promovare Turistică Hunedoara va participa și în primăvara acestui an, cu stand propriu de promovare a județului Hunedoara, la Târgul Național de Turism al României.

Evenimentul este prograat să se desfășoare între 15 și 18 februarie 2024, la Centrul Expozițional Romexpo de la București.

În vederea participării la ediția de primăvară a Târgului de Turism al României, Consiliul Județean Hunedoara, Direcția Generală de Administrare Monumente și Promovare Turistică Hunedoara și Asociația Producătorilor de Produse Tradiționale și Ecologice Hunedoara organizează în data de 29 ianuarie 2024, de la ora 11:00, la Teatrul de Artă din Deva, o întâlnire de lucru care are ca scop realizarea unei strategii de reprezentare a județului Hunedoara la ediția cu numărul 49 a acestui eveniment.

Astfel, producătorii locali și asociațiile din care aceștia fac parte sunt așteptați la întâlnirea de lucru, pentru a găsi împreună modalitatea de colaborare care să asigure o prezență de excepție și de această dată a județului Hunedoara la Târgul de Turism al României.