Pro România va susține candidatura lui Tiberiu Iacob Ridzi pentru un nou mandat de primar al municipiului Petroșani

Pro România va susține candidatura lui Tiberiu Iacob Ridzi pentru un nou mandat de primar al municipiului Petroșani

După demisia Marianei Ghioc din funcția de președinte al Organizației municipale Petroșani a Partidului Pro România, conducerea acestei formațiuni politice i-a fost încredințată lui Ionel Pușcaș.

Cunoscut în Petroșani pentru cariera sa profesională și politică, Ionel Pușcaș – care a fost primul viceprimar ales după Revoluție în Petroșani, în anul 1992, și care a condus, o bună bucată de vreme, Inspectoratul Teritorial de Muncă al județului Hunedoara – a anunțat că în urma consultărilor pe care le-a avut cu colegii de partid, Pro România nu va avea la alegerile locale din 9 iunie 2024, propriul candidat pentru funcția de primar al municipiului Petroșani.

În aceste condiții, după cum a informat Ionel Pușcaș, Pro România îl va susține în alegeri pentru un nou mandat în fruntea municipiului Petroșani, pe actualul primar Tiberiu Iacob Ridzi. ”Municipiul Petroșani a cunoscut o dezvoltare reală și vizibilă sub conducerea primarului Tiberiu Iacob Ridzi. Tocmai pentru continuitatea proiectelor demarate de acesta, la care prin fostul președinte al Pro România, doamna viceprimar Mariana Ghioc, putem spune că am participat și noi ca organizație politică, îl vom susține în continuare pe candidatul social-democrat Tiberiu Iacob Ridzi pentru un nou mandat de primar al municipiului Petroșani. Este o decizie pe care am luat-o împreună cu toți colegii, considerând că este cea mai corectă posibilă. În plus, îl cunosc personal pe domnul primar Tiberiu Iacob Ridzi, cu care am fost coleg la Mina Livezeni și cu care am colaborat foarte bine și sunt sigur că vom colabora la fel de bine și în continuare, pentru că proiectele sale pentru Petroșani merită și trebuie să fie sprijinite”, a declarat Ionel Pușcaș, liderul Pro România de la Petroșani.

Acesta a mai precizat că formațiunea politică pe care o conduce va avea însă o listă proprie de candidați pentru Consiliul local al municipiului Petroșani.

Pentru Tiberiu Iacob Ridzi se declară onorat de această reconfirmare a susținerii candidaturii sale pentru un nou mandat de primar al municipiului Petroșani din partea Pro România. ”Eu îi mulțumesc domnului Ionel Pușcaș și celor de la Pro România pentru încredere și susținere. Este foarte adevărat că mă știu cu Ionel Pușcaș de multă vreme, am și lucrat împreună la Mina Livezeni, dar este la fel de adevărat că în toată această perioadă în care am îndeplinit calitatea de primar am avut o bună colaborare cu dumnealui, o colaborare pe linie de administrație care mi-a fost deosebit de utilă, domnul Pușcaș fiind, așa cum bine știți, primul viceprimar de după Revoluție al municipiului nostru și un respectat cetățean al comunității noastre locale. Mă onorează încrederea unui astfel de om și încrederea și susținerea pe care mi-o acordă Pro România, cu atât mai mult cu cât aceasta este reconfirmată și după plecarea din partid a doamnei viceprimar Mariana Ghioc, care a venit alături de mine și în PSD. Până la urmă, scopul meu este acela de a colabora cu toți cei care doresc, cu adevărat, nu doar o stabilitate și o continuitate la nivelul administrației locale, ci mai ales materializarea proiectelor de dezvoltare locală a municipiului Petroșani pe care le-am inițiat deja și a celor pe care le avem în plan pentru mandatul următor”, a declarat primarul Tiberiu Iacob Ridzi, președintele Organizației PSD Petroșani.