La Lupeni, UDMR susține candidatura primarului Lucian Resmeriță pentru un nou mandat de primar

La Lupeni, UDMR susține candidatura primarului Lucian Resmeriță pentru un nou mandat de primar

În urma unei analize politice care a avut în vedere în primul rând evoluția administrației publice locale din municipiul Lupeni, dar și buna colaborare în plan politic, social și cultural între Organizația municipală Lupeni a UDMR și administrația publică locală condusă de primarul PSD Lucian Resmeriță, formațiunea politică reprezentativă a comunității maghiare din această localitate a decis susținerea candidatului PSD pentru funcția de primar al municipiului Lupeni, pentru un nou mandat în fruntea acestei administrații locale.

Anunțul a fost făcut de președintele Organizației UDMR Lupeni, David Benedekfi. ”Dincolo de orice chestiune legată de viața politică, nu poți, să nu vezi lucrurile bune făcute în oraș, în ultimii ani. Pornind de la realitățile incontestabile ale realizărilor din ultimii ani în municipiul Lupeni, sub conducerea domnului primar Lucian Resmeriță, după o consultare pe care am avut-o în cadrul comunității maghiare din Lupeni, am hotărât cu o largă majoritate să îl susținem pe domnul primar Lucian Resmeriță în vederea obținerii unui nou mandat de primar al municipiului Lupeni”, a declarat David Benedekfi, liderul UDMR Lupeni.

Primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță se declară onorat de această susținere și spune că, așa cum și-a propus încă de la primul său mandat, dorința sa este aceea de a fi primarul tuturor cetățenilor din municipiul Lupeni.