Teren de sport nou-nouț pentru copiii din cartierul Crividia al municipiului Vulcan

Teren de sport nou-nouț pentru copiii din cartierul Crividia al municipiului Vulcan

Autoritățile locale de la Vulcan au finalizat un nou proiect edilitar, în cadrul căruia a fost amenajat un teren de fotbal cu iarbă, în cartierul Crividia.

Potrivit primarului municipiului Vulcan, Cristian Merișanu, beneficiari direcți ai acestei investiții publice sunt copiii din această zonă mărginașă a localității care au astfel acces la activități sportive în primul teren de fotbal construit vreodată în acest cartier. ”Până nu demult, copiii de aici, băteau mingea pe tăpșan sau pe drumul județean care străbate acest cartier din zona Minei Vulcan. Am răspuns solcitărilor venite din partea locuitorilor de aici și, pe lângă alte investiții în infrastructură pe care le-am realizat aici, am inclus și acest proiect destinat iubitorilor de sport, copiilor care au acum posibilitatea să bată mingea pe un teren de fotbal adevărat. Îi mulțumesc preșeidntelui Clubului sportiv ”Mihai Viteazu” al municipiului Vulcan, Duna Daniel pentru implicare. Copiii au prioritate!”, a declarat Cristian Merișanu, primarul municipiului Vulcan.

Acesta a mai evidențiat faptul că tot aici, în cartierul Crividia, administrația locală a implementat un alt proiect avându-i ca destinatari pe cei mici. În cadrul acestui proiect, a fost amenajat, chiar în vecinătatea noului teren de sport și un loc de joacă pentru copii, cu dotări specifice.

Toate aceste noi facilități, sunt puse la dispoziție locuitorilor din această zonă, cu titlu gratuit.