Labirintul copiilor, un nou punct de atracție în Parcul CAP Lupeni

Labirintul copiilor, un nou punct de atracție în Parcul CAP Lupeni

Copiii sunt comoara neprețuită a fiecărei comunități, iar în municipiul Lupeni, reprezentanții administrației locale au grijă ca ei să fie tratați ca atare.

Cu atât mai mult cu cât ne aflăm în preajma Zilei Internaționale a Copiilor, Primărie și Consiliul local al municipiului Lupeni lea pregătit copiilor din această localitate o serie de frumoase surprize prin care aceștia să se poată bucura de această zi de sărbătoare care le este dedicată.

Una dintre acestea este deja prezentă și se bucură de aprecieri unanime din partea copiilor, a părinților, a bunicilor și a tuturor celor care vin în Parcul CAP Lupeni să se bucure de momente fericite în companiilor celor mici. ”Am văzut că există în rândul celor mici o bucurie deosebită la vederea decorațiunilor pe care le instalăm de obicei la sărbătorile de Crăciun și de Paște și am luat decizia de a face în așa fel încât să avem, pentru o perioadă de o lună – două, în acest frumos parc din municipiul Lupeni, decorațiuni noi și cu prilejul acestei sărbători atât de speciale care este Ziua Internațională a Copiilor. Deja acestea au fost montate în Parcul CAP, într-un labirint care constituie un nou punct de atracție din acest loc și mă bucur nespus să văd bucuria de pe fețele copiilor, în preajma acestei zile speciale pe care le-o dedicăm lor”, a declarat primarul Lucian Resmeriță.

În mini-labirintul de joacă, amplasat în centrul scuarului din parc, sub cupola umbreluțelor multicolore iluminate pe timp de noapte – un alt punct de reper din acest frumos parc al Lupeniului – se găsesc frumoase decorațiuni care creează aici pentru cei mici o adevărată ambianță de poveste. O căsuță sub formă de căpșună, câteva ciupercuțe colorate, un pomișor și câteva personaje de poveste, sunt doar câteva din elementele care formează acest atractiv spațiu de joacă pentru copii, care deja este asaltat de cei mici. Însă nici cei mari simt nevoia să-și facă aici, împreună cu copiii, frumoase fotografii, cum se spune în limbaj modern, instagramabile. Așa cum sunt și cele realizate de fotograful lupenean Mihai Stoica și care însoțesc acest articol.

Primarul municipiului Lupeni spune că surprizele prilejuite de Ziua Internațională a Copilului nu se opresc aici, municipalitatea lucrând în aceste zile la configurarea unui program cu adevărat de mare sărbătoare pentru 1 Iunie, pe măsura acestui eveniment dedicat copiilor. Program pe care-l vom prezenta și aici, în ziar, în zilele care urmează.