Traficanți de droguri prinși în flagrant

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Alba și cei de la Direcția Operațiuni Speciale, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au efectuat 4 percheziții la persoane bănuite de trafic de droguri de risc.

În urma acțiunii, polițiștii au confiscat 4.380 grame de cannabis, 211 grame de MDMA, 100 grame de cocaină, o pastilă LSD, precum și alte bunuri, iar patru persoane au fost conduse la audieri. La acțiune au luat parte și polițiști din cadrul structurilor de combatere a criminalității organizate din Mehedinți și Hunedoara. Astfel, 4 persoane sunt bănuite că ar fi primit, prin intermediul unei firme de curierat, un colet cu droguri de risc si mare risc, pe care ulterior, intenționau să le valorifice unor consumatori din România.

Polițiștii au interceptat coletul care conținea  dorgurile a căror valoare de piață depășește 60.000 de euro.

”În urma perchezițiilor, au fost indisponibilizate două autoturisme, 1.720 de lei, 885 de euro, opt telefoane mobile, un cântar electronic ce prezintă urme de fragmente vegetale, șapte pliculețe cu cannabis, o cutie cu cannabis, două grindere, o cutie cu semințe cu cannabis si două tablete electronice”, spun anchetatorii.

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism — Serviciul Teritorial Alba au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a doi dintre traficanți, Tăerel Mihai și Dulamă Petrișor.

” La data de 12.07.2016, urmare livrării coletului la destinație, inculpatul Tăerel Mihai a transportat cantitatea mai sus menționată pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin, întâlnindu-se pe o stradă din localitate cu inculpatul Dulamă Petrișor, aceștia fiind prinși în flagrant în timp ce deschideau coletul în cauză”, arată DIICOT.

[slideshow_deploy id=’13837′]