UDMR Hunedoara sprijină candidatura lui Kelemen Hunor pentru președinția Uniunii

kelemen-hunor-1Organizația Județeană Hunedoara a UDMR sprijină candidatura liderului Kelemen Hunor pentru un nou mandat în fruntea Uniunii în cadrul congresului de alegeri care se va desfășura în luna aprilie la Cluj, a anunțat președintele UDMR Hunedoara, deputatul european Iuliu Winkler, luni, la Deva, în cadrul unei conferințe de presă.
„Sâmbătă, în cadrul prezidiului județean, am decis să-l sprijinim pe președintele Kelemen Hunor pentru un nou mandat la șefia UDMR. El și-a anunțat, la începutul lunii ianuarie, intenția de a candida pentru un nou mandat. Kelemen Hunor a sprijinit în permanență inițiativele UDMR Hunedoara și cunoaște foarte bine realitățile comunității noastre. El are o prezență constantă în viața comunității maghiare din Hunedoara. Ca atare, la fel ca și acum patru ani, Kelemen Hunor este opțiunea noastră”, a declarat liderul UDMR Hunedoara.
la finalul săptămânii trecute, liderul UDMR Kelemen Hunor a fost prezent la manifestările dedicate împlinirii a 25 de anid e la înfiinţarea UDMR,manifestări care au avut loc la Deva.