Proiectul “Tineri vulcăneni pentru comunitate” s-a încheiat cu succes

tascaProiectul “Tineri vulcăneni pentru comunitate”, implementat de Asociaţia “Niloran”, în parteneriat cu Primăria Municipiului Vulcan şi Colegiul Tehnic “Mihai Viteazu”, s-a încheiat cu succes.

În cadrul proiectului, 240 de tineri din municipiul Vulcan au învăţat despre mecanismele Participării Publice, putând acum să le identifice şi să le folosească pentru a-şi identifica un rol în societatea locală. “Din datele strânse, în urma completării chestionarelor de evaluare, a reieşit că tinerii au apreciat tema aleasă pentru training-uri, precum şi prestaţia trainerului şi a invitatului nostru. Cel mai important feedback este cel legat de dorința tinerilor de mai participa la astfel de training-uri. Aproape 60 % dintre tinerii chestionaţi au susținut că ar dori să mai ia parte la astfel de sesiuni, ceea ce ne face să credem că proiectele noastre viitoare se vor bucura cel puţin de același succes”, a declarat Nicu Taşcă, preşedintele Asociaţiei Niloran din Valea jiului.

Proiectul “Tineri vulcăneni pentru comunitate” s-a născut din nevoia de a-i aduce pe tineri mai aproape de comunitatea din care fac parte şi a-i determina să participe activ la viaţa acesteia, dezvoltându-le competenţele.

[slideshow_deploy id=’13842′]