Mesaje de condoleanţe la trecerea în eternitate a rectorului Aron Poantă

poantaComunitatea academică a Universității din Petroșani, anunță cu profundă tristețe trecerea în neființă, în data de 17 iunie 2015, a Rectorului Universității, prof.univ.dr.ing. ARON POANTA, personalitate marcantă a lumii didactice și științifice, un Om de o aleasă noblețe. Trupul neînsuflețit va fi depus la sediul Universității din Petroșani, iar înmormântarea va avea loc vineri 19 iunie 2015 ora 13, în sat Cerișor, comuna Lelese, jud. Hunedoara.
Dumnezeu să-l odihnească în pace!

***

Colectivul INCD INSEMEX Petrosani îşi exprimă regretul profund pentru trecerea în nefiinţă a Rectorului Universității din Petrosani, prof.univ.dr.ing. ARON POANTA, un profesor remarcabil, un colaborator deosebit, un om de o aleasă noblețe.
Suntem alături de familia îndoliată.

***

O zi tristă, ziua pe care ne-o vom aminti mereu ca cea în care a plecat fulgerător dintre noi reputatul profesor universitar, rector prof. dr. inginer POANTĂ ARON. Alături de familia îndoliată îl deplânge întreaga comunitatea științifică universitară, studenți, prieteni și cunoscuți. Un om de aleasă ținută morală, un bun creștin ce a făcut cinste Văii Jiului oriunde ne-a reprezenta în lume. Cuvine-se să-i aducem un pios și ultim omagiu pentru toată activitatea dedicată științei, la cel mai înalt nivel și să-i mulțumim pentru o carieră prodigioasă, în care a format specialiștii ce duc astăzi faima Universității din Petroșani mai departe. Rămas bun domnul profesor și ne rugăm Bunului Dumnezeu să Vă ierte și să vă odihnească în pace.
Senator Haralambie Vochiţoiu