Olimpicii Vulcanului au fost răsplătiţi de administraţia locală

olimpicii de la vulcanTinerii din municipiul Vulcan au adus şi în acest an un număr semnficativ de rezultate bune şi foarte bune în cadrul olimpiadelor şcolare şi al competiţiilor sportive interşcolare desfăşurate la nivel judeţean, naţional şi internaţional.

Astfel, un număr de 72 de premii au fost consemnate şi apreciate de reprezentaţii administraţiei locale de la Petroşani care au acordat astăzi, într-un cadru festiv, premii pentru olimpicii oraşului.

„Vreau să vă felicit şi să vă asigur că suntem mândrii cu toţii, cetăţenii municipiului Vulcan, de faptul că rezultatele voastre la învăţătură şi cele pe care le-ţi obţinut în cadrul unor activităţi sportive, sunt în măsură să onoreze întreaga noastră comunitate. Pentru succesul pe care l-aţi obţinut şi pentru faptul că aţi făcut cinste municipiului Vulcan, Primăria şi Consiliul local au decis să vă acorde un mic premiu, simbolic. Cel mai mare premiu al vostru este însă acela că aţi înţeles care este valoarea învăţăturii şi care este valoarea performanţei, iar aceste calităţi pe care le aveţi vă vor fi de folos, de-acum înainte, toată viaţa”, a declarat Gheorghe Ile, primarul municipiului Vulcan.

Premnierea tinerilor merituoşi din comunitatea locală a Vulcanului face parte din calendarul de activităţi care au loc sub genericul „Nedeii Vulcănene”.

[slideshow_deploy id=’13835′]