Tabără de arte vizuale la Petroşani

afis2Nu mai puţin de 22 de artişti din 5 ţări europene participă anul acesta la cea de-a treia ediţie a taberei de arte vizuale organizată la Petroşani de Fundaţia Ianza Art Inter-Cultural.

Potriviti organizatorului acestui eveniment cultural de excepţie pentru Valea Jiului, artistul Sergiu Cristian Ianza, timp de două săptămâni, între 6 şi 19 iulie, Petroşaniul va fi o adevărată capitală a artelor plastice din România şi din Europa.

cristi ianza„Evenimentul nostru a căpătat deja tradiţie, suntem la debutul ediţiei cu numărul 3 şi avem bucuria de a avea printre noi câţiva artişi de mare valoare din România, Franţa, Germania, Ungaria şi Serbia. Vom avea pe parcursul acestei tabere şi sesiuni de lucru pe care publicul le va putea viziona în direct, dar şi câteva vernisaje de expoziţşii persoanle şi colective”, spune Cristian Sergiu ianza, preşedintele Fundaţiei care organizează evenimentul de la Petroşani.

Pentru succesul ediţiei din acest an şi-au dat concursul, alături de Fundaţia Ianza Inter-Cultural, şi Consiliul judeţean Hunedoara, Primăria municipiului Petroşani, Universitatea din Petroşani, Comexim R Lupeni, Marmosim Simeria, Uniunea artiştilor Plastici din România, Clubul Copiilor Petrila, Asociaţia Rosa Multiflora şi alţii.

[slideshow_deploy id=’13842′]