Nu au scapat de ochiul vigilent al martorului ocular

Un martor ocular, a sesizat ieri, Poliția Municipiului Orăștie ca , în zona pieţei agro-alimentare din aceeasi localitate , a avut loc o infracţiune de tâlhărie asupra unui bărbat. Fapta a avut loc în data de 02.08.2015, în jurul orei 13:00, însă partea vătămată – un bărbat în vârstă de 81 de ani, din judeţul Sibiu – nu a sesizat Poliţia. Martorul ocular,  este administratorul  unei societăţi comerciale si deţine un punct de lucru  în zonă. El a pus la dispoziţia anchetatorilor şi mai multe imagini surprinse de camerele de supraveghere ale societăţii.

martor Poliţiştii au stabilit faptul că trei persoane au deposedat partea vătămată, prin violență, de suma de 300 de lei,  în timp ce aceasta se afla  în piața agro-alimentară din Orăștie.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au reuşit, în mai puţin de o oră de la primirea sesizării, identificarea şi reținerea, pentru 24 de ore, a prezumtivilor autori ai faptei. Aceştia sunt trei tineri din Orăştie (o tânără în vârstă de 29 de ani, un tânăr în vârstă de 25 de ani şi un minor în vârstă de 15 ani), ce urmează a fi prezentaţi magistraţilor cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie.

[slideshow_deploy id=’13837′]