Femeie bolnavă psihic, dată dispărută

disparuta     În data de 13.08.2015, poliţiştii Poliţiei Municipiului Vulcan au informat Secția de Poliție Rurală Ilia – Postul de Poliție Zam, cu privire la faptul că au fost sesizați  de către o femeie din municipiul Vulcan că la data de 11.08.2015, fiica sa, POP ELENA-LACRAMIOARA, în vârstă de 39 ani (foto), a plecat de la Spitalul de Psihiatrie Zam, însă nu a mai ajuns la domiciliu.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că persoana în cauza a plecat voluntar de la Spitalul de Psihiatrie Zam, fiind externată și având asupra sa un bilet de ieșire din spital şi a călătorit cu trenul, în compartiment cu o femeie din municipiul Deva, care le-a declarat poliţiştilor că, din discuţiile avute cu persoana dispărută, aceasta ar fi afirmat că intenţiona să coboare în gara Simeria.

POP ELENA-LACRAMIOARA prezintă următoarele semnalmente: înălțime 1,60 m, greutate 68 kg, păr negru tuns scurt drept, ochii căprui, nasul drept, buze subţiri, un semn de la o operaţie chirurgicală pe spate şi cicatrici pe mâini de la tăieturi de lama.

La data externării, femeia avea asupra sa un telefon mobil, însă nu se cunosc elementele vestimentare. În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că cea în cauză obişnuia să plece frecvent de la domiciliu, uneori chiar şi pentru perioade mai lungi.

În urma sesizării, poliţiştii au demarat o serie de activităţi investigative şi de căutare, fiind solicitată urmărirea naţională. Persoanele care pot furniza  informaţii utile depistării persoanei dispărute, sunt rugate să sesizeze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze de urgenţă numărul unic 112.

[slideshow_deploy id=’17217′]