Criminalul din Italia, prins la Călan

   Hunedoreanul  dat în urmărire de autorităţile din Italia după ce a evadat de la un spital – penitenciar, unde se afla încarcerat pentru crimă, a fost prins de poliţiştii români.

roman_italia_8736a46cbb

Lucrian Vâlcelian, în vârstă de 29 de ani, se ascundea într-un cămin de nefamilişti din Călan şi a  fost luat ca din oală de mascaţi. “În  urma cooperării poliţieneşti internaţionale, românul care a evadat dintr-un spital de psihiatrie din Italia, la începutul lunii august, a fost depistat de Poliţia Română.  

În urma schimbului de informaţii prin intermediul Biroul SIRENE, la data de 24 august a.c., sub coordonarea Inspectoratului General al Poliţiei Române, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul I.P.J. Hunedoara au depistat, în localitatea Călan, judeţul Hunedoara, un bărbat, de 29 de ani.

Lucian V. era căutat de autorităţile italiene, de la începutul lunii august, după ce acesta evadase dintr –un spital de psihiatrie din Italia”, au comunicat oficialii Poliţiei Tomâne.

În luna februarie a.c., acesta şi-ar fi omorât soţia, iar ca urmare a unei expertize medicale care a  arătat că suferă de grave probleme psihice, a fost internat într-un spital din Mantova, în apropiere de Verona.

Bărbatul a fi prezentat Curţii de Apel Alba, pentru confirmarea mandatului european de arestare.

 

[slideshow_deploy id=’17448′]



(Următoarea știre) »