KFC deschide primul restaurant in Deva

Lanțul de restaurante KFC se extinde odată cu deschiderea,pe 24 septembrie, a primului restaurant din Deva. Fanii brandului vor găsi noua locație în zona de food court a Shopping City Deva, din strada Zarandului numărul 87.

KFC

Noul restaurant KFC reprezintă o investiție de 350.000 euro și are o suprafață de 169 mp. Odată cu această deschidere, au fost create 30 noi locuri de muncă.

A venit rândul Devei să intre pe harta KFC și ne bucurăm să anunțăm deschiderea celui de-al 55-lea restaurant KFC din România. Acum, fanii brandului din Deva se vor putea bucura de rețeta secretă a colonelului Sanders, de toate inovațiile și ofertele noastre, chiar la ei în oraș. Îi așteptăm cu pui #pebune, proaspăt preparat în restaurant, în fiecare zi,declară Monica Eftimie, Chief Marketing Officer KFC.

Odată cu inaugurarea noului restaurant, rețeaua KFC din România acoperă22 de orașe.Pentrumai multe detalii despre noutățilepregătite de KFC, accesați pagina de Facebook KFC Româniași site-ulwww.kfc.ro.

 

*****

Despre KFC

 

KFC Corporation, cu sediul în Louisville, Kentucky,este cel mai popular lanţ de restaurante specializat în produse din carne de pui din lume. KFC este recunoscut prin Reţeta Originală®, Extra Crispy™, Kentucky Grilled Chicken®și Extra Crispy™ Strips, Aripioare picante™, Go Cups, Famous Bowls, Pot Pies, sandvişuri de pui proaspăt preparate, biscuiți și garnituri. Există peste 19,400 de locații KFC în 120 de țări și teritorii din întreaga lume. KFC Corporation este subsidiară a Yum! Brands, Inc., Louisville, Ky. (NYSE: YUM.)

 

În România, lanţul de restaurante KFC este operat în sistem de franciză, licenţa pentru România fiind acordată în 1997 companiei US Food Network şi numără 55 de restaurante atât în Bucureşti, cât şi în alte oraşe precum Timişoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Piteşti sau Braşov. De asemenea, KFC România operează şi un restaurant la Chişinău, Republica Moldova.

 

 

Despre Yum! Brands

 

Yum! Brands, Inc., cu sediul în Louisville, Kentucky, deține peste 41,000 restaurante în peste 125 de țări și teritorii. Yum! ocupă locul 216 în lista Fortune 500,cu venituri de peste 13 miliarde de dolari. În 2014, Yum! a fost numit în top 100 Corporate Citizens de către Corporate Responsibility Magazine, fiind și unul dintre Aon Hewitt Top Companies for Leaders din America de Nord. Mărcilede restaurante deținute de companie – KFC, Pizza Hut și Taco Bell – sunt liderii globali în materie de produse alimentare din categoriile pui, pizza și stil mexican. În afara Statelor Unite, Yum! Brands deschide în medie peste cinci restaurante noi pe zi,fiind astfel lider în dezvoltarea internațională de retail.

[slideshow_deploy id=’20328′]