Ca în filme: Autoturism incendiat după ce şoferul a  lovit un pieton şi a părăsit locul faptei!

Poliţiştii din Petroşani sunt pe urmele unui şofer care a lovit un pieton, a fugit de la locul faptei, iar mai apoi şi-ar fi incendiat maşina pentru a şterge toate urmele implicării în evenimentul rutier.

politisti_cercetare

 

Accidentul a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute, în zona Dacia din municipiul Petroşani. Un bărbat în vârstă de aproximativ  47 de ani din Petroşani a ajuns la spital, după ce a fost lovit în plin de un autoturism. Grav este că şoferul nici măcar nu a  coborât să vadă în ce stare este victima şi a  fugit de la locul faptei, lîsându-şi victima întinsă pe caldarâm. Bărbatul încerca să traverseze strada printr-un loc nemarcat când a fost lovit. Autoturismul care circula pe banda a doua a încetinit când a sesizat intenţia acestuia, dar pietonul a  fost lovit deo tă maşină, care venea pe banda întâi. Pietonul a  ajuns la spital pentru ibvestigaţii medicale, în timp ce oamenii legii au demarat ancheta pentru identificare şoferului implicat. Pe numele acestuia va fi constituit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Între timp, însă, oamenii legii au reuşit să dea de urma maşinii implicate în acciden, în zona Pui. Autoturismul era incendiat, diar poliţiştii sunt acum pe urmele celui care a lovit un om şi apoi a fugit de la locul faptei.

„Autoturismul care ar fi fost implicat în accident a fost găsit incendiat, în zona Pui.Identificarea autorului este în curs de stabilire. În acest moment este dosar penal în lucru, dar tot cu autor necunoscut”, a declarat Bogdan Niţu, purtător de cuvânt al IPJ Hunedoara. Potrivit unor informaţii, există indicii privind identitatea autorului, însă poliţiştii trebuie să mai stabilească cu exactitate unele aspecte.

[slideshow_deploy id=’17217′]



« (Știre anterioară)