90% DINTRE PETROȘENENI, CU PLATA IMPOZITELOR LA ZI

Anul fiscal a luat sfârșit. Cetățenii au avut la dispoziție 9 luni de zile pentru a-și plăti impozitele și taxele către bugetul local. Anul acesta, 90% dintre petroșeneni și-au achitat dările către administrația locală.

92
Se pare că tot mai mulți oameni își plătesc dările către administrație la timp. Deși nu știm dacă de teama penalizărilor sau din simpla responsabilitate față de comunitate.
“Aproximativ 90% din populație și-a achitat dările către bugetul local. Cred că lumea începe să înțeleagă că trebuie să achite impozitele și taxele către bugetul loccalpentru că după cele două termene prevăzute de Codul Fiscal respectiv 31 martie-până la care pot beneficia de reducerea de 10% și 30 septembrie- termen care dacă va fi depășit, se vor percepe niște accesorii care sunt în cuantum de 2% pe lună sau fracțiune din lună.” a declarat șeful serviciului Impozite și Taxe Petroșani, Alin Mihai Gal.
Ca urmare, cei care nu și-au achitat impozitele și taxele către bugetul local vor plăti mai mult. Acestora li se va majora suma de restutuit cu 2% pe lună de la data scadentă, pentru suma rămasă de achitat.

[slideshow_deploy id=’19658′]