ISU Hunedoara continuă controalele

Reprezentanții ISU au executat 5 controale de prevenire la operatori economici cu specific de comerţ, cultură sau turism din Deva, Hunedoara, Aninoasa şi Petroşani.

control-pompieri

În urma verificărilor efectuate în teren , s-a constatat că un restaurant din Hunedoara, situat pe strada Gheorghe Bariţiu, nu este autorizat din punct de vedere al securităţii la incendiu, obiectivul fiind sancţionat cu 20.000 RON.

Totodată un agent economic cu specific de alimentaţie publică din Deva, situat pe strada Mihai Eminescu, a fost sancţionat cu o amendă contravenţională în valoare de 2.500 RON, deoarece unele dintre luminoblocurile destinate iluminatului de siguranţă pentru evacuare şi marcare a hidranţilor interiori nu funcţionează pe o perioadă de timp normată, la întreruperea iluminatului normal.

Un alt agent economic cu specific turism din Aninoasa, situat pe strada Iscroni, a fost sancţionat cu 500 RON, inspectorii de prevenire descoperind în subsolul acestuia improvizaţii la instalaţia electrică a magaziei.

În ceea ce prieşte un obiectiv de cultură din Hunedoara, aflat pe strada Gheorghe Bariţiu, la data controlului activitatea era oprită de către administrator.

”Începând cu data de 5 noiembrie, în urma celor 27 controale, efectuate de inspectorii de prevenire din cadrul I.S.U., au fost constatate un număr de 70 deficienţe în domeniul apărării împotriva incendiilor, fiind aplicate 39 avertismente şi 22 amenzi contravenţionale, în cuantum de 267.000 lei, iar în cazul a patru operatori economici a fost dispusă măsura complementară de oprire a funcţionării.”, se arată într-un comunicat trimis de Inspectoratul  pentru Situații de  Urgență Hunedoara

[slideshow_deploy id=’13837′]