Fermele ADO aduc lapte din Țara Hațegului în Valea Jiului

ado1Produsele lactate apărute de ceva timp pe piaţă sub brandul ”Fermele ADO” încep să fie tot mai căutate. După deschiderea primului magazine de lapte și lactate sub sigla grupului de firme agro-zootehnice de la Peșteana (Hațeg), Fermele ADO au intrat și pe piața din Valea Jiului.

Primul magazin de desfacere a produselor lactate produse în Fabrica de lapte de la Peșteana a fost deschis, zilele trecute, la Uricani, în parteneriat cu cunoscutul brand de produse din carne Elit. Noul magazine va funcționa în fostul spațiu al marketului ”Amiral” de  pe B-dul Muncii, în imediata vecinătate a Școlii generale nr. 2.

ado4Potrivit Alexandrei Rudean, managerului Grupului de firme cre gestionează brandul ”Fermele ADO”,  toate produsele comercializate în magazinele ADO fac parte din producția proprie a Fermelor de la Peșteana și a Fabricii de Lapte de la Hațeg. ” În ferma zootehnică a complexului sunt la ora actuală 400 de vaci pentru lapte şi 280 de viţei din rasele Bălţata Germană şi Monbeliarde. Aici se obţin peste 5.000 de litri de lapte zilnic, din care o parte se comercializează prin cele 19 dozatoare amplasate în întreg judeţul, iar restul se prelucrează în fabrica proprie, unde se produc mai multe categorii de brânzeturi şi lactate. Aproximativ jumătate din producţia zilnică de lapte ajunge în fabrica proprie, dată nu cu mult timp în funcţiune, unde laptele este transformat în diferite sortimente de brânză – telemea, caşcaval sau apreciata Brânză tradiţională de Peşteana – smântână, iaurt, chefir, frişcă etc.”, spune Alexandra Rudean.

ado3Dacă până în prezent, produsele marca ADO erau comercializate doar în hiprmarketuri sau în diverse magazine partenere, de curând Fermele ADO au decis să deschisă în județul Hunedoara câteva magazine sub  propriul brand. Primul magazin propriu al complexului agro-zootehnic de la Peșteana a fost deschis la Deva, în zona Pieţei Centrale iar din 24 noiembrie, un nou magazine ADO funcționează la Uricani.

Peste câteva zile, un nou magazin marca ”FERMELE ADO” urmează să fie deschis la Vulcan și un altul la Hațeg.

 

 

 

 

 

 

 

 

[slideshow_deploy id=’20328′]