Post scos la concurs de AJOFM Hunedoara

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Hunedoara organizează concurs  de recrutare pentru ocuparea funcţiei publice de execuție vacantă de consilier, clasa I, grad profesional principal – Birou Resurse Umane, EURES şi Comunicare.

ajofm-794x519

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul economic;
  • cunoştinţe operare PC: Word, Excel,  Internet-nivel mediu;
  • inițiativă și creativitate, capacitate de adaptare la muncă în echipă, efort intelectual, seriozitate;
  • vechime în specialitatea studiilor necesară exercitării funcției: minimum 5 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 12 ianuarie 2016, ora 9.00: proba scrisă;
  • 14 ianuarie 2016, ora 12.00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare se obțin la sediul Agentiei Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Hunedoara, din Deva, Piața Unirii nr. 2.

[slideshow_deploy id=’17636′]