PNL PETRILA: Nu așteptați de la noi senzaționalul pentru a vă umple golurile politice

Organizația PNL Petrila refuză  orice antepronunțare publică referitoare la deja rostogolitul caz „Ilie Păducel intră în PNL pe ușa din dos”. 

PNL

Am înțeles, la nivelul organizației susținute de un statut asumat prin calitatea de membru de partid, să ne abținem de la vot în momentul discutării intrării în partid a primarului orașului Petrila, Ilie Păducel. Motivul? Nevoia unei interpretări statutare și regulamentare admise și asumate de forurile superioare de partid. Înțelegem, ca membri ai unui partid cu rădăcină istorică, cu rezonanță europeană și cu orientare spre nevoia unui electorat care își dorește maturizarea și profesionalizarea clasei politice, să nu punem interesul personal înainte de interesul colectiv care considerăm că se suprapune pe interesul național.

În acest sens, orice pronunțare in spațiul public ar leza o analiza corectă și obiectivă asupra acestui caz.

PNL a  decis, ca formațiune politică, să își asume  prin vot o restructurare a liniilor vulnerabile din partid și atunci nu vom fi noi  cei care facem rabat de la viziunea și strategia prezentată în întreaga mass-media. Știm că un măr putred reprezintă un pericol pentru toate fructele din coș, cum știm și că un „măr pe zi, ține medicul la distanță”. Așadar nu așteptați de la noi senzaționalul pentru a vă umple golurile politice. Cereți-ne însă să luptăm pentru personalizarea PNL pentru ca astfel să  contribuim la reformarea clasei politice – cea care de facto stabilește strategia de mâine pentru România.

Odată ce Comisia de arbitraj se va pronunța pe cazul Petrila vom prezenta public poziția Organizației PNL Petrila.

Copresedinte  PNL Petrila, Costel Avram

 

[slideshow_deploy id=’27126′]