Competiţie pentru iubitorii muntelui

 

Competiţie de freeride în Munţii Vâlcan. Iubitorii muntelui sunt aşteptaţi la o nouă ediţie de freeride.  Cea de-a cincea editie a Red Bull Oslea HiRide, singura competitie de freeride ce include si partea de urcare din Romania se apropie cu pasi repezi.

red-bull-oslea-hiride-2015

“Pentru 2016 Red Bull Oslea HiRide pregateste premii consistente in bani precum si un after-party in compania unuia dintre cei mai indragiti producatori romani de la ora actuala. Asa ca pregatiti-va boots-ii, schiurile si placile pentru o noua editie de poveste a Red Bull Oslea HiRide”,  spun organizatorii.

Structura competitiei ramane neschimbata fata de anul trecut existand doua categorii de competitori una adresata riderilor profesionisti si celor care s-au clasat pe podium la editiile anterioare ale competitiei şi categoria open, pentru rideri amatori dornici de a lua startul in cea mai originala competitie de freeride din tara.

“Entuziasmul riderilor pentru competitia noastra ne dovedeste ca Red Bull Oslea Hiride reprezinta un punct de reper al competitiilor de gen din tara noastra si intreaga Europa” , declară event managerul competitiei Laur Petreanu.

Toate cele 100 de locuri au fost ocupate in mai putin de 24 de ore.

[slideshow_deploy id=’19661′]