Reţinut de poliţişti după ce a comis o infracţiune de tâlhărie

Poliţia Municipiului Deva a  fost sesizată cu privire la faptul că, în noaptea de 31.01/01.02.2016, în jurul orei 04:35, angajata unui cazinou din municipiul Deva  a fugit din incinta societăţii întrucât în interior a pătruns un bărbat ce avea fața acoperită,având în mână un cuțit.

constanta-talhar-prins-de-un-politist-aflat-in-timpul-liber-dupa-ce-a-jefuit-o-batrana-15842

Echipa de cercetare care s-a deplasat la fața locului a stabilit că suspectul, fără a exercita ameninţări asupra angajatei (într-un moment în care în incinta unităţii nu se mai aflau alte persoane), a întrebat-o unde sunt banii rezultați din vânzări, aceasta indicându-i barul societăți, de unde bărbatul neidentificat a luat aproximativ 3000 de lei, moment în care angajata a fugit din incinta societăţii.  La data comiteri faptei în local nu se mai aflau alte persoane.

Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale, în urma cercetărilor au identificat prezumtivul autor al faptei, un tânăr de 21 de ani, din municipiul Deva, faţă de care au luat măsura preventivă a reținerii pe o perioadă de 24 ore, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată,.

Cel în cauză a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Poliției Municipiului Deva şi urmează a fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

[slideshow_deploy id=’18375′]