A dispărut de acasă . L-ați văzut ?

disparutO  femeie , în vârstă de 36 de ani,s-a prezentat la sediul Poliției Orașului Călan , în cursul zilei de ieri deoarece , fiul ei ,  Matei Ciprian , în vârstă de 20 de ani, a dispărut  de acasă , în urmă cu 14 zile , în jurul orei 13:30, spunând că va merge „la cerșit”, în orașul Călan.  

După ce l-a căutat la rude și prieteni fără vreun rezultat, mama tânărului a sesizat Poliţia cu privire la  plecarea voluntară a acestuia de la domiciliul său.

Semnalmentele: înălțime 1,70  metri, ten închis măsliniu, corpolență atletică, părul șaten creț, tuns scurt, dantura intactă, fața ovală, fără semne particulare sau operații pe corp. La data plecării, tânărul purta: geacă de fâș de culoare neagră, pantaloni jeans de culoare gri, pantofi din imitație de piele de culoare maro, iar pe cap căciulă de culoare vișinie.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea depistării persoanei plecate voluntar de la domiciliu, faţă de care s-a solicitat iniţierea procedurii de urmărire națională.

Persoanele care deţin informaţii utile anchetei, sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau să sesizeze cea mai apropiată unitate de Poliţie.

[slideshow_deploy id=’24093′]